Menu

Belangstellingsregistratie Brandweervrijwilliger

De sirene gaat. Klinkt als… Brandweer Twente! Ben jij ON FIRE? Zie jij een toekomst voor je bij Brandweer Twente? Op dit moment zijn onderstaande kazernes niet actief op zoek naar nieuwe vrijwilligers, maar dat wil niet zeggen dat we jou niet willen leren kennen! 

Wil jij maatschappelijk relevant zijn? Je in de toekomst als brandweervrijwilliger inzetten voor mens en dier in Twente? Wij maken graag kennis met mogelijk toekomstige, enthousiaste en gedreven vrijwilligers die zich op termijn willen inzetten voor een veilig Twente. Deze belangstellingsregistratie staat open voor de volgende kazernes:

Borne, Denekamp, Den-Ham, De Lutte, Glanerbrug, Losser, Markelo, Nijverdal, Rijssen, Tubbergen, Vroomshoop.

Je kunt je belangstellingsregistratie achterlaten als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je bent voldoende (overdag) beschikbaar via het vrije instroomprincipe of kunt tenminste gemiddeld 2 dagen per week op een kazerne je eigen werk doen;
  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je bent gemotiveerd en leergierig en wilt graag tijd investeren in de opleiding;
  • Je hebt een goede gezondheid en conditie;
  • Je werkt graag in teamverband;
  • Je durft initiatief te tonen en handelt doelbewust; 
  • In stressvolle situaties weet jij je hoofd koel te houden.

Match jij met Brandweer Twente?
Als je de belangstellingsregistratie invult via de button ‘solliciteren’, wordt de kazernecoördinator van de door jou gekozen kazerne ingelicht dat je interesse hebt. Misschien kunnen we alvast kennismaken en wie weet kunnen we al op korte of langere termijn iets voor elkaar betekenen. Zo houden we elkaar in beeld!

Ga voor meer informatie naar www.werkenbijbrandweertwente.nl. Hier vind je de brochure met uitgebreide informatie over werken als brandweervrijwilliger en het selectietraject. 

Brandweer Twente is onderdeel van Veiligheidsregio Twente. Samen met hulpdiensten en gemeenten werken we aan een veilig Twente. Wil je meer van onze organisatie weten, kijk dan op de website van Brandweer Twente en Veiligheidsregio Twente.
 

Contactpersoon vacature

Acties